Årets Frisör

VINNARNA

VINNARNA I TÄVLINGEN ÅRETS FRISÖR 2018

 
sofiavinnare.jpg
 

ÅRETS FRISÖR 2018:

SOFIA GEIDEBY  
Salong: DOM Hairdressing

JURYNS MOTIVERING:

"Med frisörskapet i sitt DNA, högteknisk kunskap och distinkta personlighet har den här personen gjort sig väl förtjänt till hårbranschens mest prestigefyllda titel: Årets Frisör.
Det känns, och framför allt syns tydligt att personen andas och lever hår och signerar sina kreationer med stark identitet och jämn kvalitet varje gång."
 

ÅRETS DAM: SOFIA GEIDEBY
Salong: DOM Hairdressing

JURYNS MOTIVERING: 
 
"Den här personen har format en karakteristisk men samtidigt tillgänglig look som uppfyller allt vi vill se i den här kategorin. Juryn kallar det starkt, feminint och sensuellt."

ÅRETS AVANTGARDE: ANNIE ANKERVIK
Salong: DOM Hairdressing

JURYNS MOTIVERING: 
 
Detaljrikedom, fingerfärdighet och välbalanserad färg genomsyrar den här personens verk, som skapat en modern och tekniskt fulländad frisyr på otroligt kort tid. 

ÅRETS HERR: SIMON WIKSTRÖM
Salong: Gro Hår&SKägg

JURYNS MOTIVERING: 
 
"Genom ett nytänkande formspråk ur ett klassiskt koncept har den här personen lyckats skapa en look som är sensuell, känsloladdad och maskulin. Juryns citat lyder ´Imponerade intressant.´”

ÅRETS NYKOMLING: DIANA EBRAHIM POUR BONAKDARY
Salong: Studio 81

JURYNS MOTIVERING: 
 
"Med högteknisk kontroll och ett starkt koncept har hon bevisat sig vara dedikerad, talangfull och ambitiös. En solklar ny stjärna på frisörhimmelen som vi kommer att hålla koll på i framtiden." 

ÅRETS TEAM: DOM HAIRDRESSING
Salong: DOM Hairdressing

JURYNS MOTIVERING: 
 
"Med ett starkt form- och färgspråk har det här teamet bemästrat en känsla av lekfull seriositet samtidigt som de visat på stor teknikkunskap, kreativitet och framför allt mångsidighet." 

ÅRETS FRISÖRFÖRETAG: VICTOR NOBLESSE

JURYNS MOTIVERING: 
 
"De nominerade i kategorin Årets Frisörföretag har i extremt hård konkurrens utmärkt sig genom starkt ledarskap, tydlig vision och exceptionellt hög kreativ förmåga. De nominerade har genom en stark team-känsla visat att investering i sina medarbetare ger resultat såväl kreativt som i god lönsamhet."