Årets Frisör

Hans

 
8A3A6177 2.jpg

Hans Nilsson

Titel: Creative Director Noir Stockholm

Bakgrund: Frisör, Hårstylist med jobb publicerade i Elle, Vogue m.m. Visningsuppdrag runt om i världen från Saudi Arabien till Las Vegas, flertal internationella och nationella utmärkelser. Årets Frisör 2005. Framför allt grundare och Creative Director för Noir Stockholm och Noir Stockholm Hair Care.

Vad hoppas du få se i år?
Jag hoppas att få se nåt som är nytt för mina ögon gjort med riktigt hög kvalitet, passion och med modefokus!

Vad är den största utmaningen för den som tävlar?
Det finns många utmaningar, men när det kommer till själva arbetet så är den största svårigheten oftast att veta när det är klart och inte överarbeta håren.

Hur ska man tänka som tävlande- gå det att räkna ut vad ni som jury kommer gilla?
Med den bredd och olika stilar som finns i denna jury så tror jag att det blir svårt att räkna ut vad vi kommer gilla. Mitt råd är att fokusera helt på att göra något du själv gillar, något du står för och du tycker känns nytt.

Varför är det viktigt med tävlingen Årets Frisör?
Tävlingen skapar möjlighet för branschen att nå ut i media med fokus på vår kreativitet. Frisörbranschen utvecklas av att vi delar med oss av våra tekniker och nya idéer. Vi lever dessutom i en tid när bilder får väldigt mycket plats och sprids snabbt. Det gör tävlingen till en fantastiskt plattform. Här finns möjligheten att synas- vilket verkligen är ett skäl att lägga ner extra tid på sitt jobb!

.